Subnation’dan Yönetim Kadrosu Atağı

Espor eğlence holdingi Subnation, oyun ve espor kanatlarında oldukça ciddi isimleri göreve getirerek operasyonlarını güçlendirme hamlesini başlattı. Sözkonusu yöneticiler birçok üst düzey firmanın eski yöneticileri. Activision Blizzard, Riot Games ve ESL Gaming gibi sektörün oldukça köklü ve kendini kanıtlamış markalarından gelen bu isimlerin yanı sıra müzik, teknoloji ve sanat festivali SXSW’den de bazı isimler mevcut.

Bu yeni isimlerden ikisi, Subnation’da Fiziksel ve Dijital Deneyimler Başkan Yardımcısı görevine gelen eski SXSW ve DreamHack yöneticisi Justin Burnham ile İş Geliştirme Departmanı’nın başına geçen eski Complexity Gaming ve ESL Gaming yetkilisi Daniel Herz. Bu ikiliye Activision Blizzard tarafından Andy Ochiltree ve Seth Pyrzynski de katılacak. Açıklamaya göre bu isimler Subnation’da Web3, metaverse ve gaming alanları yoğunlukta olacak şekilde büyüme stratejilerinden sorumlu olacaklar.

Subnation, 2018’de kurulduğundan bu yana NASCAR, Volkswagen ve L’Oreal gibi markalarla ortaklık kuran bir firma. Aynı zamanda NFL oyuncusu Marquez Valdes-Scantling tarafından kurulan Trench Made Gaming adlı espor kulübünü de yöneten marka oldukça iddialı adımlar atıyor.

Exit mobile version