Usain Bolt, WYLDE Espor Takımının Ortağı Oldu

Usain Bolt’un Twitter sayfasından yapılan duyuruya göre, sekiz kez Olimpiyat Altın Madalya sahibi ve dünya rekoru sahibi sprinter, İrlanda espor takımı WYLDE’nin ortağı oldu. Kısa bir duyuru videosuyla birlikte yayınlanan Bolt, “Ben Usain Bolt’um ve WYLDE benim takımım. Kazanmayı planlamadığım sürece hiçbir şeye başlamam.” diyerek iddiasını ortaya koydu.

Organizasyon henüz oldukça yeni. İki yıl önce, biri Amerikan İrlanda Fonu’nun eski lideri, diğeri ise eski bir JP Morgan bankacısı olan Stephen Daly ve David Cronin tarafından kurulan WYLDE’nin web sitesinde, “genel olarak dünya çapında, merkezi İrlanda’da, Karayipler’de derin kökleri ve Fransa, Almanya, Birleşik Krallık, Hollanda, İrlanda, Slovenya, İspanya ve daha birçok ülkede kazanan takımları ve profesyonel oyuncuları temsil ediyor.” şeklinde bir tanıtım metni yer alıyor.

Şu anda ekip Rainbow Six Siege, Rocket League, VALORANT ve FIFA gibi oyunlara yatırım yapıyor. Organizasyon, topluluk tarafından yürütülen turnuvalar düzenlediklerini, genç yetenekler için koçluk yaptıklarını ve yakın gelecekte bir Jamaika eğitim kampına ev sahipliği yapmayı planladıklarını da belirtiyor.

Exit mobile version